Crawford sectionaal garagedeur

Als grootste in Nederland is Crawford niet alleen een bekende naam, maar ook een merk met garantie tot hoge kwaliteit. De Crawford deuren behoren tot het topsegment van de markt, met een slim ontworpen design wat zich uit in elegantie en klasse. Kortom de oplossing voor iedere moderne huiseigenaar.

Opties & mogelijkheden

Sectionale garagedeuren zijn leverbaar in alle RAL kleuren en kunnen ook afgewerkt worden met structuurlak of met een kleurfolie. Je kunt kiezen uit een aantal verschillende deurbladmotieven: horizontaal geprofileerd, cassettemotief, ongeprofileerd, vlak of plankenstijl (zie kader). Door het grote aanbod aan kleuren, structuren en motieven, is het niet moeilijk een deur te vinden die qua uitelijk goed bij je garage past.

Isolatie garagedeur

Crawford is onderdeel van het Zweedse bedrijf Cardo Door, ook wel bekend als een van de grootste fabrikanten van sectionale deuren in Europa. De nieuwste generatie deuren kenmerkt zich door een hoge isolatie dankzij het standaard 42 mm dikke deurblad, een eigentijds en aanpasbaar design en perfecte deurloop.