Sectionaal garagedeuren zijn leverbaar in alle RAL kleuren en kunnen ook afgewerkt worden met structuurlak of met een kleurfolie. Je kunt kiezen uit een aantal verschillende deurbladmotieven: horizontaal geprofileerd, cassettemotief, ongeprofileerd, vlak of plankenstijl.
Door het grote aanbod aan kleuren, structuren en motieven, is het niet moeilijk een deur te vinden die qua uiterlijk goed bij je garage past.

Deurblad Horizontaal geprofileerd Garagedeur Brogo Someren

Horizontaal geprofileerd

Deze deur heeft een horizontale belijning met houtnerfstructuur. Op deze manier lijkt het alsof de deur uit planken bestaat. Deze planken camoufleren tevens de overgang tussen de verschillende panelen, waardoor de deur uit één geheel lijkt te bestaan.

Cassettemotief

Deze deur heeft fraaie reliëfvlakken (cassettes) in combinatie met de houtnerfstructuur. Door deze verdeling krijgt de deur een  “klassieke” uitstraling en tevens een luxueus uiterlijk, dat nog luxer gemaakt kan worden door hem in dezelfde kleur te spuiten als bijv. uw voordeur.

Deurblad Casette motief Garagedeur Brogo Someren
Deurblad Ongeprofileerd Garagedeur Brogo Someren

Ongeprofileerd

Deze deur is uitgevoerd zonder horizontale belijning maar is wel voorzien van houtnerfstructuur. Bij deze uitvoering lijkt het alsof de deur uit grote brede planken is opgebouwd. Deze garagedeur wordt door zijn moderne uiterlijk vooral toegepast in woningen met een eigentijdse architectuur.

Vlak

Deze deur is zonder horizontale belijning of houtnerfstructuur. De panelen zijn compleet glad en helder wit. Deze deur heeft een zeer moderne uitstraling en wordt daarom veelal toegepast in woningen met een moderne architectuur.

Deurblad vlak motief Brogo Someren
Deurblad Plankenstijl Garagedeur Brogo Someren

Plankenstijl

Deze deur heeft, in vergelijking met de horizontaal geprofileerde uitvoering, diepere belijningen, die halverwege ieder paneel liggen. Samen met de houtnerfstructuur wordt de illusie van een reeks brede planken gecreëerd.