Garagedeuraandrijving

U kunt voor uw garagedeur voor diverse aandrijvingen kiezen bij BroGo Garagedeuren Someren.

Elektrische garagedeuraandrijving van Berner

Elektrische aandrijving van Berner kent een uitgebreid scala van diverse betrouwbare en makkelijke aandrijvingen. De uiteindelijke selectie is natuurlijk afhankelijk van het type deur en de grote van het deuroppervlak.

Opties zoals automatische verlichting, handzenders, codeklavier en transpondertoestellen behoren tot de vele luxe extra’s.

Met de professionele garagedeuraandrijving hoeft u nooit meer uw deur moeizaam met de hand te openen. De techniek van nu maakt het mogelijk om uw kantel-, sectionaaldeur ofwel uw 2-vleugelige draaideur perfect te openen en te sluiten. U rijdt op ieder moment en bij alle weersomstandigheden in een droge, verlichte garage. Om de deuraandrijving te bedienen heeft u de keuze uit een handzender, een sleutelschakelaar of een codeschakelaar. Zeker is dat de radiobestuurde, kwalitatief hoogwaardige garagedeuraandrijving een perfecte keuze is voor een nieuwe garagedeur. De aandrijving is ook toepasbaar op uw bestaande garagedeur!

Inbraakwerend optilbeveiliging

Bij het sluiten van de deur valt de optilbeveiliging in de aanslag van de rail. Dit is de beste veiligheid tegen het optillen van buitenaf. Deze mechanische optilbeveiliging functioneert op elke ogenblik, ook zonder stroom. Daarom kunt u met een gerust hart de stekker uittrekken tijdens de vakantie. De gepatenteerde optilbeveiliging is geïntegreerd in de rail en reeds voorgemonteerd.

Gecertificeerde aandrijving

Onze aandrijvingen zijn gecertificeerd door onafhankelijke instellingen, welke werken in overeenstemming met de Europese veiligheidsnormen (EN 13241-1).

Project

Twee nieuwe sectionale garagedeuren

Bekijken